QUIENES SOMOS
ESPECTÁCULOS
TRIBUT A SINATRA
JULIO SIMFONIC
MALLORCA NOSTALGICA
ROCIO DURCAL
EUROVISION
PARA QUE NO ME OLVID
MÚSICOS
CONCIERTOS
VIDEOS
FOTOS
CONTACTO
saminutbandonline.es

HOMENATGE A ROCIO DURCAL

L’espectacle HOMENATGE A ROCíO DURCAL, títol de la nova proposta de la SIURELL BIG BAND per a aquest any 2011, esdevé un homenatge pòstum a una de les cantants espanyoles de més renom a llatinoamerica. Reconeguda com a senyora de la cançó i reina de les ranxeres, establí una fortíssima petjada i ressò sobretot a terres mexicanes, com no podia ser d’altra manera.

 Cançons com “Mas Bonita que ninguna”, “Como han pasado los años”,  “La gata bajo la lluvia”, “Me Gustas mucho”; o els seus famosos duets amb figures reconegudes del món de la cançó com Joaquín Sabina, Sheila Durcal, Raphael o Juan Gabriel, posaran de manifest l’abast i excel·lència de la  veu femenina que més discs ha venut al llarg de la història de la música espanyola.

Com tants altres artistes de renom, Rocío Durcal no obvià propostes provinents aleshores del món cinematogràfic. Participà en catorze produccions al llarg de la seva carrera, potenciant en la majoria d’elles el seu vessant líric i contribuint en molts casos a l’impuls del gènere llatí de la ranxera.

La elegida para poner voz al espectáculo es: MARIA DOLORES LLINAS.

El estreno tuvo lugar en Febrero de 2011 en el AUDITORIO DE PORRERAS.

 

Top

SA MINUTBAND GESTIONS ARTISTIQUES (Guillermo Bestard Crespí ) Tel. 971 539486 Movil: 696405654  | info@saminutband.com